Najczęściej czytane artykuły
Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), zgodnie z opisem podanym dla każdego z zakresów ZN-ZP.272.6.14.2018.AS
Termin otwarcia ofert: 13.08.2018 r. godzina 13:00
Numer | ZN-ZP.272.6.14.2018.AS |
---|---|
Data ogłoszenia | 2018-08-06 |
Treść zamówienia | Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), zgodnie z opisem podanym dla każdego z zakresów ZN-ZP.272.6.14.2018.AS |
Do postępowania stosuje się | art. 138o ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z późn. zm.), zwanej dalej ustawą Pzp oraz postanowienia Regulaminu postępowania w sprawach o zamówienia publiczne na usługi społeczne i inne szczególne usługi, których wartość szacunkowa jest równa lub przekracza kwotę, o której mowa w art. 4 ust. 8 i nie przekracza kwoty, o której mowa w art. 138g ustawy Pzp |
A. Zakres I:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2018 roku, polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (zestawów) podczas spotkań organizowanych w miejscu wskazanym przez Zamawiającego.
2. Zamawiający planuje zorganizowanie:
a) jednego spotkania na terenie miasta Katowice – maksymalnie 80 osób,
b) jednego spotkania na terenie miasta Katowice – maksymalnie 30 osób,
c) jednego spotkania na terenie miasta Katowice – maksymalnie 30 osób,
3. Ilość zestawów (posiłków) objętych usługami restauracyjnymi, określonych w ofercie stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości zestawów (posiłków) niż ilość wskazana w ofercie tj. nie mniej niż 70% wartości umowy, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć liczbę zestawów (posiłków) objętych usługami restauracyjnymi o więcej niż 30% wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu.
4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (w skrócie: SOPZ) stanowi załącznik nr 3a do ogłoszenia/załącznik nr 1 do umowy.
5. Dodatkowe warunki realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 2a do ogłoszenia.
6. Zamówienie współfinansowane przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich w ramach Schematu II Pomocy Technicznej „Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020.
B. Zakres II:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej (cateringowej) polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (zestawów) dla maksymalnie 200 osób, podczas Forum Sołtysów Województwa Śląskiego, które odbędzie się w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Śląskiego na Sali Sejmu Śląskiego w dniu 11 października 2018 r.
2. Ilość zestawów (posiłków) objętych usługą restauracyjną, określonych w ofercie stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości zestawów (posiłków) niż ilość wskazana w ofercie tj. nie mniej niż 70% wartości umowy, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć liczbę zestawów (posiłków) objętych usługą restauracyjną o więcej niż 30% wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (w skrócie: SOPZ) stanowi załącznik nr 3b do ogłoszenia/załącznik nr 1 do umowy.
4. Dodatkowe warunki realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 2b do ogłoszenia.