Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), zgodnie z opisem podanym dla każdego z zakresów ZN-ZP.272.6.14.2018.AS

Termin otwarcia ofert: 13.08.2018 r. godzina 13:00

Numer ZN-ZP.272.6.14.2018.AS
Data ogłoszenia 2018-08-06
Treść zamówienia Świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), zgodnie z opisem podanym dla każdego z zakresów ZN-ZP.272.6.14.2018.AS
Do postępowania stosuje się art. 138o ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 z późn. zm.), zwanej dalej ustawą Pzp oraz postanowienia Regulaminu postępowania w sprawach o zamówienia publiczne na usługi społeczne i inne szczególne usługi, których wartość szacunkowa jest równa lub przekracza kwotę, o której mowa w art. 4 ust. 8 i nie przekracza kwoty, o której mowa w art. 138g ustawy Pzp

A. Zakres I:

1.    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) w 2018 roku, polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (zestawów) podczas spotkań organizowanych w miejscu wskazanym przez Zamawiającego.

2.    Zamawiający planuje zorganizowanie:
a)     jednego spotkania na terenie miasta Katowice – maksymalnie 80 osób,
b)     jednego spotkania na terenie miasta Katowice – maksymalnie 30 osób,
c)     jednego spotkania na terenie miasta Katowice – maksymalnie 30 osób,

3.  Ilość zestawów (posiłków) objętych usługami restauracyjnymi, określonych w ofercie stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości zestawów (posiłków) niż ilość wskazana w ofercie tj. nie mniej niż 70% wartości umowy, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć liczbę zestawów (posiłków) objętych usługami restauracyjnymi o więcej niż 30% wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu.
4. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (w skrócie: SOPZ) stanowi załącznik nr 3a do ogłoszenia/załącznik nr 1 do umowy.
5.  Dodatkowe warunki realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 2a do ogłoszenia.
6. Zamówienie współfinansowane przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich w ramach Schematu II Pomocy Technicznej „Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020.

B. Zakres II:

1.    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej (cateringowej) polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (zestawów) dla maksymalnie 200 osób, podczas Forum Sołtysów Województwa Śląskiego, które odbędzie się w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Śląskiego na Sali Sejmu Śląskiego w dniu 11 października 2018 r.
2.    Ilość zestawów (posiłków) objętych usługą restauracyjną, określonych w ofercie stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości zestawów (posiłków) niż ilość wskazana w ofercie tj. nie mniej niż 70% wartości umowy, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć liczbę zestawów (posiłków) objętych usługą restauracyjną o więcej niż 30% wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu.
3.    Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (w skrócie: SOPZ) stanowi załącznik nr 3b do ogłoszenia/załącznik nr 1 do umowy.
4.    Dodatkowe warunki realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 2b do ogłoszenia.

Załączniki

Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego

ul. Ligonia 46
40-037 Katowice
tel.: +48 (32) 20 78 888
e-mail: kancelaria@slaskie.pl

NIP Województwa (rozliczenia): 9542770064  
NIP Urzędu (spr. pracownicze): 9542260713

REGON: 276284638

Strona internetowa Województwa Śląskiego: slaskie.pl

Logo głównego BIP.
Powrót na początek strony