Najnowsze artykuły
- Konkursy na stanowiska dyrektorów szkół i placówek oświatowych, dla których organem prowadzącym jest Województwo Śląskie.
- Uchwała zarządu nr 957/501/VI/2024 z dnia 2024-04-24
- Ogłoszenie o naborze na wolne stanowisko urzędnicze do Departamentu Nadzoru Podmiotów Leczniczych i Ochrony Zdrowia (NZ/08/24) - termin składania dokumentów do dnia 17.05.2024 r.
Najczęściej czytane artykuły
„Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w 2020 roku na potrzeby Departamentu Europejskiego Funduszu Społecznego (Zakres I) oraz Departamentu Zdrowia (Zakres II) - ZN-ZP.272.5.1.2020.MJ
UWAGA !!! Zmiana terminu otwarcia ofert: NOWY TERMIN 16.03.2020 r. godzina 11:00
Numer | ZN-ZP.272.5.1.2020.MJ |
---|---|
Data ogłoszenia | 2020-03-05 |
Treść zamówienia | „Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w 2020 roku na potrzeby Departamentu Europejskiego Funduszu Społecznego (Zakres I) oraz Departamentu Zdrowia (Zakres II) - ZN-ZP.272.5.1.2020.MJ |
Do postępowania stosuje się | art. 138o ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz.U. 2019 poz. 1843) oraz postanowienia Regulaminu postępowania w sprawach o zamówienia publiczne na usługi społeczne i inne szczególne usługi, których wartość szacunkowa jest równa lub przekracza kwotę, o której mowa w art. 4 ust. 8 i nie przekracza kwoty, o której mowa w art. 138g ustawy Pzp, zwanego dalej regulaminem. |
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas spotkań, warsztatów, szkoleń, konferencji na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w 2020 roku w zakresie: Zakres I - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Europejskiego Funduszu Społecznego. Projekt w części współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020. Zakres II – Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Zdrowia. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 3a (dotyczy Zakresu I) oraz 3b (dotyczy Zakresu II) do ogłoszenia / załącznik nr 1 do wzoru umowy. (w zależności od zakresu – zakres I lub II) 3. Dodatkowe warunki realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 2a (dotyczy Zakresu I) oraz 2b (dotyczy Zakresu II) do ogłoszenia. Ilość usług cateringowych określonych w ofercie stanowi maksymalną ilość zamówienia. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamówienia mniejszej ilości usług niż wskazana w ofercie przetargowej, do ilości nie mniejszej niż: a) W Zakresie I - 60% wartości umowy, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć liczbę asortymentu objętego usługą restauracyjną o więcej niż 40 % wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. b) W zakresie II - 70% wartości umowy, a Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Za zgodą Wykonawcy Zamawiający może zmniejszyć liczbę asortymentu objętego usługą restauracyjną o więcej niż 30 % wartości umowy, a wówczas Wykonawca nie będzie wnosił żadnych roszczeń z tego tytułu. Rozliczanie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu zamówienia. Ceny jednostkowe zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. |