Najczęściej czytane artykuły
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) podczas spotkań, warsztatów, szkoleń na potrzeby Wydziału FS w roku 2019
Numer | ZN-ZP.272.5.7.2019.AA |
---|---|
Data ogłoszenia | 2019-05-07 |
Treść zamówienia | Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) podczas spotkań, warsztatów, szkoleń na potrzeby Wydziału FS w roku 2019 |
Do postępowania stosuje się | Do postępowania stosuje się art. 138o ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Pzp) (tekst jednolity: Dz.U. 2018 poz. 1986 z późn. zm.), zwanej dalej ustawą Pzp oraz postanowienia Regulaminu udzielania zamówień publicznych na usługi społeczne i inne szczególne usługi, których wartość szacunkowa jest równa lub przekracza kwotę, o której mowa w art. 4 pkt 8 i nie przekracza kwoty, o której mowa w art. 138g ustawy Pzp |