Najnowsze artykuły
- Decyzja Marszałka Województwa Śląskiego z dnia 8 kwietnia 2024 r. nr 1334/OE/2024 zmieniająca warunki pozwolenia zintegrowanego.
- INFORMACJA O WYNIKACH NABORU na wolne stanowisko urzędnicze - Departament Inwestycji i Projektów Regionalnych (IP) - numer ogłoszenia IP/01/24
- Oświadczenie majątkowe - Nowak Mariusz
Najczęściej czytane artykuły
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) podczas spotkań, warsztatów, szkoleń na potrzeby Wydziału FS w roku 2019
Numer | ZN-ZP.272.5.7.2019.AA |
---|---|
Data ogłoszenia | 2019-05-07 |
Treść zamówienia | Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) podczas spotkań, warsztatów, szkoleń na potrzeby Wydziału FS w roku 2019 |
Do postępowania stosuje się | Do postępowania stosuje się art. 138o ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Pzp) (tekst jednolity: Dz.U. 2018 poz. 1986 z późn. zm.), zwanej dalej ustawą Pzp oraz postanowienia Regulaminu udzielania zamówień publicznych na usługi społeczne i inne szczególne usługi, których wartość szacunkowa jest równa lub przekracza kwotę, o której mowa w art. 4 pkt 8 i nie przekracza kwoty, o której mowa w art. 138g ustawy Pzp |