Najczęściej czytane artykuły
Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych)
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych).
Numer | OR-ZN.272.5.5.2020.AMS |
---|---|
Data ogłoszenia | 2020-09-23 |
Treść zamówienia | Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych) |
Do postępowania stosuje się | Do postępowania stosuje się art. 138o ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. z 2019 r. poz. 1843), zwanej dalej ustawą Pzp oraz postanowienia Regulaminu postępowania w sprawach o zamówienia publiczne na usługi społeczne i inne szczególne usługi, których wartość szacunkowa jest równa lub przekracza kwotę, o której mowa w art. 4 ust. 8 i nie przekracza kwoty, o której mowa w art. 138g ustawy Pzp, zwanego dalej regulaminem. |
- Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych).
Przez świadczenie usług restauracyjnych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia, podawania posiłków (zestawów), dbania o czystość w trakcie spotkania jak i uprzątnięcia pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia po zakończeniu usługi.
- Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (w skrócie: SOPZ) stanowi załącznik nr 3 do ogłoszenia/załącznik nr 2 do wzoru umowy.
- Dodatkowe warunki realizacji zamówienia określa wzór umowy stanowiący załącznik nr 2 do ogłoszenia.
- Instrukcje dla Wykonawcy dotyczące Platformy stanowi załącznik nr 4 do ogłoszenia.
UWAGA:
Dokumenty zamówienia dostępne są pod adresem:
https://slaskie.ezamawiajacy.pl/pn/slaskie/demand/notice/public/17667/details
Termin składania ofert: 30.09.2020 godz. 09:00